PREP TIME: 5’
PREP TIME: 5’
COOK TIME: 5’
Ingredients for 4 servings:
For the sauce:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp red curry paste
For the salad:
300 gr boiled lentils
2 peppers, finely chopped
2 green onions, finely chopped
20 cherry tomatoes, cut in half
200 gr boiled corn
fresh herbs
For serving:
toasted bread
Method:
Prepare the sauce by mixing the Mayo Vegan Sauce with the red curry paste.
Use a large bowl to prepare the salad.
Add the lentils, peppers, onions, cherry tomatoes, corn, herbs and mix them together.
Serve with some toasted bread.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς