PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 40’
Ingredients for 4 serving:
For the sweet potatoes:
1 sweet potato, cubed
1 squash, cubed
2 tbsp olive oil
2 cloves garlic, finely chopped
1 tbsp sesame seeds
1 tbsp dry oregano
1/2 tsp smoked paprika
1/4 tsp cumin
salt and pepper
For the sauce:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
2 tbsp basil pesto
To serve:
100 gr Italian Style grated Vegan Cheese Alternative by Condito The Green Line
2 spring onions, finely chopped
fresh herbs, finely chopped
Method:
Preheat the oven to 200 oC with the fan on. Place all the vegetables in a large bowl, add the olive oil, garlic, sesame seeds, oregano, paprika, cumin, salt, and pepper, and mix well. Transfer to an oven tray and roast for about 10 minutes, mix, continue roasting for another 10 minutes or until the vegetables are well cooked.
Prepare the sauce. Mix all the ingredients together until you have a homogeneous sauce.
When the vegetables are ready, add the italian style vegan cheese alternative, onion, herbs and the sauce you prepared, mix and serve.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς