PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 2 wraps:
For the tofu doner
200g plain tofu
200g smoked tofu
2 tbsp soy sauce
1 tbsp ketchup
1 tbsp nutritional yeast
1 tbsp mustard
1 tsp sriracha
1 tsp sweet paprika
1 tsp ground coriander seeds
1/2 tsp cumin
1/4 cup water
For the wraps
2 tortillas
1/2 tomato, sliced
1/2 onion, sliced
1/4 bunch of parsley, finely chopped
3 – 4 tbsp Vegan Tzatziki by Condito The Green Line
Method:
Slice the tofu very thin (2 mm) using a knife or grater. In a bowl, mix together all the ingredients for the marinade. In a frying pan over medium-high heat, add the olive oil. Once hot, add the tofu and sauté until golden for about 10 minutes. Add the marinade and continue cooking until all the liquid is absorbed.
Spread a tablespoon or two of the Vegan Tzatziki on a tortilla, add the tofu, a few slices of tomato, onion and some parsley.
Wrap and enjoy.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς