PREP TIME: 20’
PREP TIME: 20’
COOK TIME: 50’
Ingredients for 4 servings:
8 medium-sized potatoes
2 tbsp butter
Salt
Pepper
6 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito the Green Line
1 (250 g) package Classic Style by Condito the Green Line
For serving:
Spring onions, chopped
Pickled cucumbers
Fresh herbs
Instructions:
Preheat the oven to 200°C. Wash the potatoes well and mash them with a fork. Place them in the oven and bake for about 40 minutes or until tender.
When they are ready, cut them open and (with a spoon) scoop out some of the inside to create space for the filling. Add the butter to the warm potatoes, salt, and pepper.
Meanwhile, prepare the filling. Finely chop the Classic Style and combine it with the Mayo Vegan Sauce, spring onions, salt, and pepper. Fill the potatoes. Bake for about ten minutes or until the cheese is melted. Serve with chopped spring onions, pickled cucumbers, and fresh herbs on top.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς