PREP TIME: 15′
PREP TIME: 15′
Ingredients for 4 servings:
For the salad
2 carrots, grated
1/2 cabbage, finely chopped
1 green apple, cut into slices
1 handful of walnuts
For the dressing
3 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tsp honey
2 tbsp olive oil
salt and pepper
Method:
Slice the cabbage in half and remove the stem and outer leaves. Chop the cabbage finely and add it to a large bowl. Grate the carrots on a coarse grater and add them to the bowl. Mix well. Chop the green apple, add it to the bowl, add a handful of walnuts, and mix.
Next, prepare the salad dressing. Add all the ingredients together in a large container and mix well. Pour the dressing over the salad and mix well to combine all the ingredients.
Sprinkle with extra walnuts and enjoy!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς