condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Pasta Salad with Corn, Olives and Mayo Vegan Sauce

RECIPE

Pasta Salad with Corn, Olives and Mayo Vegan Sauce

PREP TIME: 10’ 

COOK TIME: 15’

Ingredients for 2 servings:

300g skioufihta (Cretan pasta)

60g Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

200g corn

100g roasted Florina peppers

50g olives, sliced

30g sun-dried tomatoes

10g capers, finely chopped

150g cherry tomatoes, cut in half

1 small bunch of parsley, finely chopped

Method:

Boil the pasta according to the instructions on the package.
In a wide frying pan, add a little olive oil over medium-high heat. Sauté the corn until it’s golden. Add the peppers, olives, sun-dried tomatoes and stir.
In a large bowl, add the cooked pasta and mix with the ingredients from the pan. Add the Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes, parsley and give them another mix.

Garnish with some extra Mayo Vegan Sauce and enjoy.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Classic-TopDown-ENG

MAYO VEGAN SAUCE TOP DOWN

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς