PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
Ingredients for 4 servings (1 large salad)
For the salad:
200 g iceberg lettuce
4-5 celery stalks
2 spring onions, chopped
2 cups peas, boiled
10 radishes, sliced
For the herb sauce:
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito the Green Line
1 ripe avocado
1 cup rocket
1 cup herbs, chopped
1 lemon, juice only
For serving:
Walnuts
Instructions:
Prepare the salad base. Chop the iceberg lettuce and place it in a bowl. Add the celery, spring onions, peas, radishes, and toss. In a food processor, combine the Mayo Vegan Sauce, avocado, rocket, herbs, and lemon juice. Blend until smooth. Toss with the vegetables, add the walnuts, toss again, and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς