PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 4 servings
350 g cooked giant beans
1 green bell pepper, finely chopped
1 Florina red pepper (or sweet red pepper), finely chopped
1 fennel bulb, finely chopped (optional)
1 spring onion, finely chopped
1 carrot, grated
¼ bunch dill, finely chopped
¼ bunch parsley, finely chopped
Zest of 1 lime
Juice of 1 lime
100 g Mayo Vegan Sauce Condito The Green Line
Salt
Pepper
Instructions:
Place all the ingredients in a large bowl and mix well with a spoon.
Divide the salad into individual plates and serve.

A recipe by Giorgos Tsoulis
Visit also: https://www.giorgostsoulis.com/syntages/salates/salata-me-ghighantes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς