condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Quick Spinach Soufflé

RECIPE

Quick Spinach Soufflé

PREP TIME: 10’ 

COOK TIME: 40’

Ingredients for 8 servings (one 25×35 baking dish)

1 ½ kg fresh spinach (washed and drained)
4 spring onions, chopped
A little nutmeg
Salt
Freshly ground pepper

 

For the béchamel sauce

4 tbsp oil
4 tbsp flour
800 g plant-based milk
Salt
Pepper
2 (500g) packages Classic Style Vegan Cheese Alternative, diced
2 tbsp Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard by Condito The Green Line

Instructions:

Blanch the spinach in boiling water for 2-3 minutes, drain, and chop. Add the spring onions, nutmeg, salt, and pepper and mix.
Prepare the béchamel sauce. Heat the oil and add the flour. Cook, stirring with a whisk, for 2 minutes. Gradually add the plant-based milk and stir until the cream thickens.
Remove from heat, add salt, pepper, and the diced Vegan Cheese Alternative and the Mayo Vegan Sauce with mild mustard.
Mix with the spinach and transfer to the baking dish. Bake in a preheated oven at 180°C for about 35 minutes, until the surface is golden brown.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Mustard

MAYO VEGAN SAUCE
with MILD MUSTARD

CLASSIC STYLE RETAIL 200g

CLASSIC STYLE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς