ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 2 μερίδες:
500 gr πλευρώτους
ελαιόλαδο
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
⅔ κ.γ. αλάτι
1 μεγάλο αγγούρι
40 gr baby σπανάκι
20-22 ντοματίνια
10-12 ελιές
2 κ.σ. vegan χτυπητή Condito The Green Line
πίκλες κρεμμυδιού
Εκτέλεση:
Κόβουμε με τα χέρια μικρές λωρίδες μανιταριών. Έπειτα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Βάζουμε μέσα τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για περίπου 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προς το τέλος βάζουμε 1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου και ⅔ κ.γ. αλάτι.
Στο μεταξύ πλένουμε τα ντοματίνια, το αγγούρι και το σπανάκι. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε φέτες και έπειτα ξανά στη μέση. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ πιάτο.
Τέλος βάζουμε από μία μεγάλη κ.σ.Vegan Xτυπητή της Condito the Green Line στο κέντρο και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Συνταγή από Vegan Home

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς