ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη σαλάτα:
500 γρ. πένες ολικής αλέσεως βρασμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
10 πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 αγγουράκι, ψιλοκομμένο
2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
20 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Λίγη ρίγανη
Φρέσκα μυρωδικά
Για τη σάλτσα λιαστής ντομάτας:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito Green Line
1 κ.σ. πουρές λιαστής ντομάτας
1 κ.γ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, τον πουρέ λιαστής ντομάτας και το ξύδι, μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα.
Κατόπιν, σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τα μυρωδικά, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τις ελιές, τα κρεμμυδάκια, το αγγουράκια, τις πιπεριές, τα ντοματίνια, τα βρασμένα ζυμαρικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε τα τέσσερα πιάτα που θα χρησιμοποιήσουμε στο σερβίρισμα στη σειρά. Βάζουμε σε σε κάθε πιάτο μια κουταλιά της σάλτσα λιαστής ντομάτας που ετοιμάσαμε. Μοιράζουμε τη σαλάτα ζυμαρικών από πάνω και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς