ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 2 μερίδες:
Για τους τοματοκεφτέδες
1 τομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
1 κ.σ. ελαιόλαδο για το μείγμα
4 κ.σ. αλεύρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
Vegan Χτυπητή της Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε όλα μας τα υλικά. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτοντας στο τέλος το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά έως ότου γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Τηγανίζουμε τους τοματοκεφτέδες και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε με Vegan Χτυπητή.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς