ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 2 σάντουιτς:
Για την sauce
350 γρ. βρασμένα ρεβίθια
5 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. mango chutney
⅓ κ.γ. κουρκουμά
1 κ.γ. σκόνη κάρι
3 κ.σ. σταφίδες
½ κ.γ. αλάτι
⅓ κ.γ. πιπέρι
Για το στήσιμο
4 φέτες προζυμένιο ψωμί
4 μικρά μαρουλόφυλλα
πίκλες κρεμμυδιού
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε τα ρεβίθια ώστε να μην έχουν καθόλου νερό. Τα προσθέτουμε σε ένα μπολ και λιώνουμε με ένα πιρούνι. Δεν θέλουμε να λιώσουν τελείως αλλά να υπάρχουν μικρότερα και μεγαλύτερα κομμάτια για καλύτερη υφή.
Προσθέτουμε στα ρεβίθια τη Mayo Vegan Sauce, το mango chutney, τον κουρκουμά, το κάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε το ψωμί να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές.
Στήνουμε το σάντουιτς βάζοντας από δύο μαρουλόφυλλα στις δύο φέτες ψωμί, από πάνω προσθέτουμε το μείγμα ρεβιθιών και την πίκλα κρεμμυδιού.
Σκεπάζουμε με τις δύο φέτες ψωμί και συνοδεύουμε με πατάκια ή τηγανιτές πατάτες.
Συνταγή από Vegan Home
Δείτε επίσης: https://www.veganhome.gr/post/vegan-coronation-sandwich-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CE%B1