ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 12′
Υλικά για 4 άτομα
800 γρ. τόφου
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Για το υγρό μίγμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
4 κ.σ. νερό
Για το πανάρισμα
1 κούπα ρυζάλευρο
Για την κρούστα
150 γρ. panko
3 κ.σ. διατροφική μαγιά
1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα
Για το σερβίρισμα
Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Πράσινη σαλάτα
Εκτέλεση:
Βγάζουμε το τόφου από τη συσκευασία και το τοποθετούμε ανάμεσα σε δύο πετσέτες ή χαρτί κουζίνας. Πιέζουμε ελαφρά μέχρι να απομακρυνθούν τα περιττά υγρά – το τόφου πρέπει να είναι στεγνό.
Ετοιμάζουμε το υγρό μείγμα. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, το νερό και τη σάλτσα σόγιας.
Προετοιμάζουμε το πανάρισμα σε 3 βαθιά πιάτα. Στο πρώτο, βάζουμε ρυζάλευρο. Στο δεύτερο, ρίχνουμε το υγρό μείγμα που ετοιμάσαμε. Στο τρίτο, αναμειγνύουμε panko, διατροφική μαγιά, σκόρδο και πάπρικα.
Πανάρουμε το τόφου. Βουτάμε τα κομμάτια πρώτα στο ρυζάλευρο, έπειτα στο υγρό μείγμα και τέλος στο μίγμα κρούστας.
Ψήνουμε στο air fryer στους 180°C για περίπου 12 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει χρυσή και τραγανή κρούστα. Μόλις είναι έτοιμα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και επιπλέον Mayo Vegan Sauce στο πλάι.