ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 4 μερίδες
Για το buritto
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές ψημένες ψιλοκομμένες
200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
200 γρ. μαύρα φασόλια
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
Για το σερβίρισμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο της Condito The Green Line
4 μεγάλες τορτίγιες
Σπανάκι baby
Κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κύμινο, την πάπρικα, το καλαμπόκι και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλώνουμε μία τορτίγια και αλείφουμε με 1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο.
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά και το μείγμα με τα κόκκινα φασόλια.
Τυλίγουμε τη τορτίγια και σερβίρουμε!