PREP TIME: 25’
PREP TIME: 25’
COOKING TIME: 15’
Ingredients for 4 tortillas
For the burrito:
200g mushrooms, finely chopped
2–3 tbsp olive oil
Salt & pepper
2 spring onions, finely chopped
2 roasted bell peppers, finely chopped
200g cooked corn
200g black beans
1 tsp smoked paprika
For serving:
4 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Smoked Chilli Flakes
4 large tortillas
Baby spinach
Finely chopped red cabbage
Instructions:
In a pan over medium heat, heat a little olive oil and sauté the onion, bell pepper, and mushrooms until the vegetables are soft.
Add the garlic, cumin, smoked paprika, corn, and beans. Cook for a few more minutes, then allow the mixture to cool to room temperature.
Spread 1 tablespoon of the Mayo Vegan Sauce with Smoked Chilli Flakes on each tortilla.
Add the sautéed vegetable and bean mixture on top of the sauce.
Roll up the tortilla and serve immediately!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς