ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 4 άτομα
600 γρ. μανιτάρια
Για το κουρκούτι
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών για BBQ
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ. διατροφική μαγιά
1 1/2 κούπα ρόφημα αμυγδάλου
Χυμός λεμονιού
Για το πανάρισμα
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.σ. διατροφική μαγιά
2 κ. σ. πάπρικα
Για το σερβίρισμα
Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ρίγανη ξερή
Εκτέλεση:
Προετοιμάζουμε το κουρκούτι. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce, το αλεύρι, το μίγμα μπαχαρικών, το αλάτι, το πιπέρι, τη διατροφική μαγιά, το ρόφημα αμυγδάλου και τον χυμό λεμονιού μέχρι να έχουμε έναν ομοιόμορφο χυλό.
Ετοιμάζουμε το μίγμα για το πανάρισμα. Σε ένα άλλο μπολ, αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη διατροφική μαγιά και την πάπρικα.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια. Ζεσταίνουμε λάδι σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι μέχρι να φτάσει τους 170°C. Βουτάμε τα μανιτάρια πρώτα στο κουρκούτι, μετά στο μίγμα για πανάρισμα και τέλος τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν χρυσαφένια και τραγανά. Τοποθετούμε τα τηγανητά μανιτάρια σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το περιττό λάδι. Πασπαλίζουμε με ξερή ρίγανη και σερβίρουμε με Mayo Vegan Sauce στο πλάι.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς