ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40′
Υλικά για 2 μερίδες:
500γρ γλυκοπατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πάπρικα
50γρ άγρια ρόκα
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σταφίδες & mix ξηρών καρπών
Εκτέλεση:
Κόβουμε την γλυκοπατάτα σε φέτες των 1,5 εκ (περίπου). Τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πάπρικα. Ψήνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 με 40 λεπτά και αφαιρούμε.
Μόλις οι φέτες γλυκοπατάτας αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε την Mayo Vegan Sauce, την τομάτα και το αβοκάντο. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγους ξηρούς καρπούς και σταφίδες και συνοδεύουμε με άγρια ρόκα.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς