ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40′
Υλικά για 2 μερίδες:
500γρ γλυκοπατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πάπρικα
50γρ άγρια ρόκα
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σταφίδες & mix ξηρών καρπών
Εκτέλεση:
Κόβουμε την γλυκοπατάτα σε φέτες των 1,5 εκ (περίπου). Τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πάπρικα. Ψήνουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 με 40 λεπτά και αφαιρούμε.
Μόλις οι φέτες γλυκοπατάτας αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε την Mayo Vegan Sauce, την τομάτα και το αβοκάντο. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγους ξηρούς καρπούς και σταφίδες και συνοδεύουμε με άγρια ρόκα.