condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Sushi Cups with Shrimp and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

RECIPE

Sushi Cups with Shrimp and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

PREP TIME: 15’ 

COOKING TIME: 10’ 

Ingredients for 4 servings

For the sushi cups:

4–5 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

400g cooked rice

3 sheets nori, cut into 4 equal pieces

400g cooked shrimp

2 spring onions, finely chopped

Fresh herbs

Lemon juice

2 tbsp soy sauce

For serving:

Fresh herbs

Grated carrot

Instructions:

In a bowl, mix 2 tbsp of the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard with the cooked rice.

Place the nori sheets in cupcake trays and top with the rice mixture. Use a spoon to press the rice down, forming little cups. Bake at 180°C for 10 minutes.

Meanwhile, prepare the filling. In a bowl, mix the shrimp, 2–3 tbsp Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard, chopped spring onions, fresh herbs, and soy sauce.

Once the rice cups are ready, fill them with the shrimp mixture.

Serve with fresh herbs and grated carrot on top.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Mustard

MAYO VEGAN SAUCE
with MILD MUSTARD

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς