ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 4 μερίδες
Για τα sushi cups
4-5 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line
400 γρ. ρύζι βρασμένο
3 φύλλα nori, κομμένα σε 4 ίσα κομμάτια
400 γρ. γαρίδες βρασμένες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Φρέσκα μυρωδικά
Χυμός λεμονιού
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Για το σερβίρισμα
Φρέσκα μυρωδικά
Καρότο τριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε 2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της με το βρασμένο ρύζι.
Τοποθετούμε τα φύλλα nori σε θήκες για cupcakes και μοιράζουμε από πάνω το μείγμα ρυζιού. Με ένα κουτάλι, πιέζουμε το ρύζι ώστε να σχηματιστεί μια θηκούλα. Ψήνουμε στους 180°C για 10 λεπτά.
Παράλληλα, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τις γαρίδες, 2-3 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, τα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά και τη σάλτσα σόγιας.
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, γεμίζουμε τις θηκούλες με το μείγμα γαρίδας.
Σερβίρουμε με φρέσκα μυρωδικά και καρότο στην κορυφή.