ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 6-8 μερίδες:
1 συσκευασία Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα
1 συσκευασία μικρές πίτες τορτίγια
1 συσκευασία μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
Ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο
2 αβοκάντο ώριμα
100 γρ. σπανάκι
Αλάτι
Πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι. Τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το σπανάκι έως ότου μαραθεί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Στρώνουμε τις τορτίγιες και προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, το ψιλοκομμένο λάχανο και μια κουταλιά της σούπας Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα.
Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι και μαϊντανό.