condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Mushroom Gyro wrapped in Tortilla with Mayo Vegan Sauce

RECIPE

Mushroom Gyro wrapped in Tortilla with Mayo Vegan Sauce

PREP TIME: 15’ 

COOK TIME: 10’

Ingredients for 3 tortillas:

 

For the mushroom gyro

500 gr Pleurotus mushrooms

50 ml extra virgin olive oil

1 tsp hot paprika

1 tsp curry

1 tsp cumin

1 tsp sweet paprika (bukovo)

1 tsp salt

 

For serving

4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

3 tortillas

1 avocado (cut into thin slices)

150 gr cherry tomatoes

1 handful of rocket

Method:

Cut the mushrooms into slices. Heat the olive oil in a large frying pan and add the mushrooms and all the spices. Saute until they drain their liquids, stirring regularly. Once the mushrooms are ready, start preparing the wraps.

Spread the mushrooms on the tortillas, add the Mayo Vegan Sauce and then the avocado, the cherry tomatoes. Wrap the tortillas and enjoy.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς