condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Buckwheat crepe with Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes and spinach

RECIPE

Buckwheat crepe with Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes and spinach

PREP TIME: 10′

COOK TIME: 10′

Ingredients for approximately 6 crepes:

For the crepes
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp olive oil and an extra 1 tbsp for cooking
225gr buckwheat flour
500gr sugar free almond drink

For serving
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 cup spinach
10 cherry tomatoes, cut in half
Avocado slices

Method:

Prepare the dough for the crepes. Add Condito The Green Line’s Mayo Vegan Sauce, olive oil, flour, and almond drink to a bowl and mix together.

Heat your baking pan and add the olive oil for cooking. Using a spoon, add enough crepe mixture to cover the pan. When the dough has set and starts forming bubbles, it can be flipped. Flip it and let it cook on the other side before taking out. Continue until you’ve used up all your dough mixture.

On each crepe, spread 1 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line, add spinach, cherry tomatoes, avocado slices, and serve.

 

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς