condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Cabbage, carrot and walnut salad

RECIPE

Cabbage, carrot and walnut salad

PREP TIME: 1’

COOK TIME: 20’

Makes one large salad / serves 4:

 

For the salad:

2 cups white cabbage, finely chopped

2 carrots, finely chopped

2 red peppers, finely chopped

2 spring onions, finely chopped

10 pickled cucumbers, finely chopped

2 chili peppers, finely chopped

2 tbsp lemon juice

2 tbsp olive oil

salt and pepper

 

For the sauce:

2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

2 tbsp lemon juice

1 tbsp Condito mustard

 

To serve:

2 tbsp raw or roasted, finely chopped walnuts

Method:

Prepare the sauce. Add all the ingredients to a bowl and mix until you have a homogeneous sauce.

Then place all the vegetables in a bowl, add the lemon juice, olive oil, salt, and pepper, and mix. Add the sauce and walnuts, mix, and serve.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς