PREP TIME: 1’
PREP TIME: 1’
COOK TIME: 20’
Makes one large salad / serves 4:
For the salad:
2 cups white cabbage, finely chopped
2 carrots, finely chopped
2 red peppers, finely chopped
2 spring onions, finely chopped
10 pickled cucumbers, finely chopped
2 chili peppers, finely chopped
2 tbsp lemon juice
2 tbsp olive oil
salt and pepper
For the sauce:
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
2 tbsp lemon juice
1 tbsp Condito mustard
To serve:
2 tbsp raw or roasted, finely chopped walnuts
Method:
Prepare the sauce. Add all the ingredients to a bowl and mix until you have a homogeneous sauce.
Then place all the vegetables in a bowl, add the lemon juice, olive oil, salt, and pepper, and mix. Add the sauce and walnuts, mix, and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς