condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Dip with spinach and avocado

RECIPE

Dip with spinach and avocado

PREP TIME: 10’

COOK TIME: 25’

Ingredients for 4 servings:

 

2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

200 gr spinach, washed

1 garlic clove

salt and pepper

1/2 tsp paprika

1 ripe avocado

200 gr Mixed Style grated vegan cheese alternative by Condito The Green Line

Method:

Preheat the oven to 180°C.

Add the Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line in a food processor along with the spinach, garlic, salt, pepper, paprika, avocado and blend until you have a nice cream. Stir in the grated Vegan Mixed Style cheese alternative.

Transfer to a baking tray and bake for about 20′ or until the vegan cheese has melted.

Serve with toasted bread.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

condito_packshots_MIXED STYLE RETAIL 200g

MIXED STYLE (GOUDA, CHEDDAR & MOZARELLA FLAVOUR)

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς