condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Dip with spinach and avocado

RECIPE

Dip with spinach and avocado

PREP TIME: 10’

COOK TIME: 25’

Ingredients for 4 servings:

 

2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

200 gr spinach, washed

1 garlic clove

salt and pepper

1/2 tsp paprika

1 ripe avocado

200 gr Mixed Style grated vegan cheese alternative by Condito The Green Line

Method:

Preheat the oven to 180°C.

Add the Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line in a food processor along with the spinach, garlic, salt, pepper, paprika, avocado and blend until you have a nice cream. Stir in the grated Vegan Mixed Style cheese alternative.

Transfer to a baking tray and bake for about 20′ or until the vegan cheese has melted.

Serve with toasted bread.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

condito_packshots_MIXED STYLE RETAIL 200g

MIXED STYLE (GOUDA, CHEDDAR & MOZARELLA FLAVOUR)

Try our recipes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς