PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOKING TIME: 15’
Ingredients for 4 servings:
4 tbsp Condito The Green Line Vegan Pesto Basilico
4 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce
200g cherry tomatoes, halved
100g baby spinach
200g cooked corn
50g smoked almonds, roughly chopped
1 pack (500g) legume-based pasta
Salt
2 tbsp nutritional yeast
Instructions:
In a large bowl, mix together the Vegan Pesto Basilico and Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line.
Add the cherry tomatoes, baby spinach, corn, and chopped smoked almonds. Stir well to combine.
Meanwhile, cook the pasta in plenty of salted water, following the package instructions.
Drain the pasta and mix it with the prepared vegetables and sauce.
Sprinkle with nutritional yeast, give it one final stir, and serve!


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς