PREP TIME: 15’
PREP TIME: 15’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 3 tortillas:
For the mushroom gyro
500 gr Pleurotus mushrooms
50 ml extra virgin olive oil
1 tsp hot paprika
1 tsp curry
1 tsp cumin
1 tsp sweet paprika (bukovo)
1 tsp salt
For serving
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
3 tortillas
1 avocado (cut into thin slices)
150 gr cherry tomatoes
1 handful of rocket
Method:
Cut the mushrooms into slices. Heat the olive oil in a large frying pan and add the mushrooms and all the spices. Saute until they drain their liquids, stirring regularly. Once the mushrooms are ready, start preparing the wraps.
Spread the mushrooms on the tortillas, add the Mayo Vegan Sauce and then the avocado, the cherry tomatoes. Wrap the tortillas and enjoy.
A recipe by Cool Artisan
See also: https://coolartisan.gr/?recipe-post=gyros-manitarion-se-tortigia

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς