ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για περίπου 12 μπισκότα:
Για τα μπισκότα:
200 γρ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
100 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. υγρή βανίλια
220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
80 γρ. κακάο
½ κ.γ. σόδα μαγειρικής
Για τη γέμιση:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
100 γρ. φουντούκια
1 μπανάνα ώριμη (120 γρ.)
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση:
Για τα μπισκότα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160ο C και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Κατόπιν, χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια και ανοίγουμε το κάθε κομμάτι σε φύλλο. Χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο για μπισκότα ή ένα ποτήρι, κόβουμε 12 μπισκότα και συνεχίζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 12 λεπτά. Τα μπισκότα θα είναι σχετικά μαλακά όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο.
Για τη γέμιση, προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθουμε μέχρι να προκύψει μια κρέμα με λεία υφή.
Όταν τα μπισκότα κρυώσουν, μπορούμε να τα γεμίσουμε. Εφόσον έχουν κρυώσει, βάζουμε τα μισά μπισκότα στη σειρά και τα γεμίζουμε με την κρέμα σοκολάτας. Έπειτα τοποθετούμε πάνω στην γέμιση τα υπόλοιπα μπισκότα μας.