ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 1 σαλάτα:
Για τα ρεβίθια
100 γρ. βρασμένα ρεβίθια
30 ml ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ. κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Για τη σαλάτα
200 γρ. mix πράσινης σαλάτας
50 γρ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
100 γρ. vegan παρμεζάνα
80 γρ. λιαστή ντομάτα
Εκτέλεση:
Για τα ρεβίθια
Βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα ταψί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά. Βγάζουμε τα ρεβίθια από το φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Για τη σαλάτα
Κόβουμε το κουλούρι Θεσσαλονίκης σε λεπτές φέτες και ψήνουμε στο φούρνο για 5-6 λεπτά, να γίνει ελαφρώς τραγανά κρουτόν. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το mix πράσινων λαχανικών και προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce. Προσθέτουμε τη vegan παρμεζάνα κι ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε τα ρεβίθια, τα κρουτόν από το κουλούρι και τη λιαστή ντομάτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνταγή από Cool Artisan
Δείτε επίσης: https://coolartisan.gr/?recipe-post=prasini-salata-me-vegan-mayo-kai-spicy-revithia

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς