ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
Υλικά για 1 bowl
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line
Λίγο χυμό λεμονιού
150 γρ. κινόα βρασμένη
50 γρ. ρόκα
1 πιπεριά ψημένη σε κύβους
1/2 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 αγγουράκι σε λωρίδες
1/2 κούπα κόκκινα φασόλια βρασμένα
1/2 αβοκάντο σε φέτες
1/2 καρότο σε λωρίδες
1 κ.σ. κολοκυθόσπορος ωμός
Εκτέλεση
Σε ένα βαζάκι, ανακατεύουμε τη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα και τον χυμό λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κινόα και 2-3 κ.σ. από τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε ελαφρά.
Από πάνω, προσθέτουμε τη ρόκα, την πιπεριά, το καλαμπόκι, το αγγουράκι, τα φασόλια, το αβοκάντο, το καρότο και τον κολοκυθόσπορο.
Σερβίρουμε με λίγη επιπλέον σάλτσα στην κορυφή για περισσότερη γεύση!