condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Buddha Bowl with Quinoa and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

RECIPE

Buddha Bowl with Quinoa and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

PREP TIME: 10’ 

Ingredients for 1 bowl:

2 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

A little lemon juice

150g cooked quinoa

50g arugula

1 roasted bell pepper, diced

1/2 cup cooked corn

1 cucumber, sliced

1/2 cup cooked red beans

1/2 avocado, sliced

1/2 carrot, sliced into strips

1 tbsp raw pumpkin seeds

Instructions:

In a jar, mix the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard with lemon juice until smooth and well combined.

In a bowl, add the quinoa and 2–3 tbsp of the prepared sauce. Stir gently to combine.

On top, add the arugula, bell pepper, corn, cucumber, beans, avocado, carrot, and pumpkin seeds.

Serve with a little extra sauce on top for more flavor!

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Mustard

MAYO VEGAN SAUCE
with MILD MUSTARD

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς