ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 6 άτομα:
200 γρ. Vegan Mixed Style τριμμένο της Condito The Green Line
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
50 ml λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Φρέσκα μυρωδικά, ψιλοκομμένα
50 ml λάδι
50 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
700 ml φυτικό ρόφημα αμυγδάλου
500 γρ. κοχυλάκια ή άλλα ζυμαρικά
Εκτέλεση:
Θα χρησιμοποιήσουμε δύο σκεύη: Ένα για τα ζυμαρικά κι ένα για την κρέμα μανιταριών.
Στο ένα σκεύος ετοιμάζουμε τα μανιτάρια.
Βάζουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το λάδι, αλάτι και πιπέρι και το ψήνουμε σε μέτριας έντασης φωτιά, μέχρι τα μανιτάρια να ψηθούν καλά.
Παράλληλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα αδειάζουμε σε ένα άλλο σκεύος. Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο σκεύος για να ετοιμάσουμε την κρέμα. Βάζουμε το αλεύρι, το λάδι και το αφήνουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία δεμένη σάλτσα. Προσθέτουμε το Vegan Mixed Style τριμμένο, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με την κρέμα μανιταριών.
Σερβίρουμε αμέσως.