ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15’
Υλικά για 4 μερίδες:
Για τη γέμιση:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
100 γρ. Mixed Style μείγμα τριμμένων της Condito The Green Line
200 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα Condito
Φρέσκα μυρωδικά
Για το σάντουιτς:
8 φέτες ψωμί του τοστ
1 ντομάτα σε φέτες
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε την γέμιση.
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce, το Mixed Style μείγμα τριμμένων, το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, τα φρέσκα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Έπειτα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Ετοιμάζουμε τα σάντουιτς στο φούρνο.
Απλώνουμε τις τέσσερις φέτες στη σειρά, μοιράζουμε τη γέμιση και τις ντομάτες.
Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 10’ περίπου ή μέχρι το τυρί να λιώσει τελείως.
Σερβίρουμε.