ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15’
Υλικά για 4 μερίδες:
Για τη γέμιση:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
100 γρ. Mixed Style μείγμα τριμμένων της Condito The Green Line
200 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα Condito
Φρέσκα μυρωδικά
Για το σάντουιτς:
8 φέτες ψωμί του τοστ
1 ντομάτα σε φέτες
Εκτέλεση:
Αρχικά, ετοιμάζουμε την γέμιση.
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce, το Mixed Style μείγμα τριμμένων, το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, τα φρέσκα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Έπειτα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Ετοιμάζουμε τα σάντουιτς στο φούρνο.
Απλώνουμε τις τέσσερις φέτες στη σειρά, μοιράζουμε τη γέμιση και τις ντομάτες.
Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 10’ περίπου ή μέχρι το τυρί να λιώσει τελείως.
Σερβίρουμε.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς