PREP TIME: 15’
PREP TIME: 15’
COOK TIME: 20’
Ingredients for 4 servings / one salad
For the dressing
2 tbsp Mayo Vegan Sauce with Truffle by Condito the Green Line
1 tbsp soy sauce
2 tbsp water
2 tbsp lemon juice
For the sweet potatoes
2 (400 g) sweet potatoes, diced
2 tbsp olive oil
Salt
Pepper
Oregano
For the rice bowl
300 g rice, boiled
100 g corn, boiled
1 ripe avocado, diced
100 g rocket
Fresh herbs
Method:
Prepare the dressing. In a jar, combine the Mayo Vegan Sauce, soy sauce, water, and lemon juice. Shake well.
Toss the sweet potatoes with the olive oil, salt, pepper, and oregano. Bake in a preheated oven at 180°C for 20 minutes.
Divide the cooked rice into 4 bowls. Add the sweet potatoes, corn, avocado, rocket, herbs, and dressing. Serve and enjoy!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς