ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25′
Υλικά για 4 μερίδες
Για το steak κουνουπιδιού
3-4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με τρούφα της Condito The Green Line
1 κουνουπίδι μεγάλο
1 λεμόνι το χυμό του
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγο λάδι για το ταψί
Για τις γλυκοπατάτες
400 γρ. γλυκοπατάτες σε μεγάλα κομμάτια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Φασκόμηλο ή θυμάρι
Για το σερβίρισμα
Φρέσκα μυρωδικά
Mayo Vegan Sauce με τρούφα της Condito The Green Line
Εκτέλεση
Κόβουμε το κουνουπίδι σε μεγάλες φέτες.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε 3-4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με τρούφα, χυμό λεμονιού, θυμάρι, καπνιστή πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι.
Περνάμε το κουνουπίδι με το μείγμα μαρινάδας και από τις δύο πλευρές. Ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με την υπόλοιπη μαρινάδα και τις τοποθετούμε στο ταψί.
Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά, μέχρι τα λαχανικά να είναι τρυφερά και ελαφρώς ροδισμένα.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρέσκα μυρωδικά, συνοδεύοντας με Mayo Vegan Sauce με τρούφα στο πλάι.